Wednesday, January 18, 2012

Sawan atau Berada Di Luar Negara?

Salam..Ok juga kamu semua?

Dua di atas (refer tajuk hihi) memang alasan yang tidak boleh di pakai. bahaha.


 kalau rayuan berjaya, terpaksa test JPJ one more time.bahaha. teringat kenangan fail ujian 'bukit' 8 tahun lalu.eh, baru 8 tahun berlesen, dan 3 tahun dengan lesen 'mati'.bahaha.pakcik JPJ pakcik trafik jangan marah.

Eh jap. Apa isu dia ni? Lesen tidak di renew dalam tempoh selewat²nya 3 tahun dari tarikh luput.Inilah natijahnya.nasib baik tidak pandai² pegi bebaris di Pejabat Pos mau renew.sah² kuyak.bahaha.

kenapa tiba² mau renew setelah sekian lama? since engaged sampailah sudah kawin and sampailah jadi mama ni, macam boleh kira pakai jari tangan dan kaki berapa kali ja saya driving sendiri.mostly memang tunang atau hubby yang drive(orang yang sama lah tu kan haha). my sister mentioned that too, the other day. even my dad is worried. "Kau masih boleh drive lagi ka ni?" bahaha.

BULIH BAH KALAU MAU (KAU) bahahaha..

6 left comments..you?:

Zurina J. said...

Congratz! New Wasaber. Follow all the Wasabers to stay connected among Wasabers. ;)

Oops! Logo WSB tidak kelihatan. Sila lekat ya. TQ!


-Krew WSB-

Nonny Atika said...

will do.. thanks!

anangmusnee@mama3j said...

errkk aku punya tu stuck sampai ujian naik bukit tau..nda kuberani ambik test tu hahaa..gila tinggi bukit di kelawat tu kunu kalu mo test haha, nah bayangkan dari 2 tahun lepas masih pegang L...hihi

Nonny Atika said...

hahaha.. aku dulu gagal di bukit.punya cuak mo break ngam² d atas tu.nasib baik ulang balik 2 minggu lepas tu lepas kalau tidak ntah berlesen kali sampai skrg..

jas imran said...

bulih bah kalau MAU...

i like!!!!

Nonny Atika said...

hehe.. nice kan, jas..bru terfikir tadi pagi ba tu

Related Posts with Thumbnails
Words of Nonny Atika. Powered by Blogger.