Saturday, July 23, 2011

SEMUA GAMBAR DALAM FRIENDSTER PEGI MANA?!!

While waiting for the signal to the company's luncheon, tiba² terfikir pasal Friendster. after a few attempts (lupa password HAHAHA), dapat login. I was so shocked coz the content is 360┬║ changed from how it used to be. Dayz informed me that she also found out that Friendster is now all about gaming (siap promote ada game yang best nie hehe). Semua gambar yang kita pernah upload..ALL GONE! adoiyai..

All photos gone? Reaksi Mak Jemah :

#1 : sayangnya, punyalah banyak gambar yang best² di upload dalam tu (gambar masa muda remaje bak kata Dayz.. hahaha).. Dayz cakap dia sempat lagi save some of the photos..alalala sayangnya..

#2 : risau! di mana semua gamabr tu di'buang'?ok, fine gambar yang kita upload ke laman sosial memang kurang tahap privacy, tapi at least kalau kita dapat delete kan.. (oh no no.. tiada juga kita upload gambar² yang bukan² lah.. tapi yelah, zaman muda remaje kan suka take self-potraits (maklumlah time selim-nyelim..harhar)

Tapi kecuaian sendiri jugalah..tau sudah tidak guna Friendster lagi, kena tidak didelete gambar² and kasi deactivate?**rolling eyes..

Cubalah kamu buka Friendter kamu.. (kah mak jemah ni manusia terakhir dalam dunia ni yang tau Friendster sudah berubah wajah..? erkkk~)

Innerthoughts: Abby , sayang kan semua gambar experimentasi kita dalam Friendster..sudahlah gambar trip pegi Nabalu Lodge & Kudat pun saya tidak jumpa di mana saya letak!

0 left comments..you?:

Related Posts with Thumbnails
Words of Nonny Atika. Powered by Blogger.