Monday, August 1, 2011

Gara-gara ada Malaysians dalam Masterchef Aussie, suami galak di dapur!

Fried Eggs with Baked Beans in Tomato Sauce...
Mi Maggi cepat di masak sedap di makan..haha (with fried tofu)

Masterchef Australia 2 is on Starworld Astro Channel 711.

Sangat teruja tengok show season 2 ni sebab ada malaysians,Adam Liaw dan Alvin Quah..last night hubby excited tengok diaorang compete dalam Invention Test,tiba2 angkat bontot kaki masuk dapur buat aktiviti masak ringan²..

hehe...wifey tumpang momom ja lah..;p

tapi alhamdulillah,walaupun ada sesetengah orang kurang aktiviti di dapur masa preggy,mak masih maintain..takut juga kan terhidu bau macam2 terus pantang masuk dapur..huhu..

bah,sungkai apa kita hari pertama berbuka nie?

Innerthoughts: berkira² untuk masuk ofis awal supaya dapat balik awal sepanjang ramadhan..mampukah aku? hahaha

Published with Blogger-droid v1.7.2

3 left comments..you?:

IedaAzam said...

You can do it Nonny!!aku cadangkan ko masuk ofis jam 6.30 supaya ko bole balik 3.30..mcm??ok ka cadangan aku..hehe

Nonny Atika said...

haha. ko fikir sepa mo buka shutter kalau aku dtg keja before 6.30am tu ah? momok? ;p

asy faro said...

wahh!! baguslah dah ada malaysian kat kat sana! saye suka tngok HELL'S KITCHEN, sebab strict n garang gila chef tu..haha

Related Posts with Thumbnails
Words of Nonny Atika. Powered by Blogger.