Thursday, June 21, 2012

2 MINUTES ENTRY

hai!

to be honest, I shudn’t be blogging at this moment. masih ada bersisa 9 hari jak lagi untuk handover everything. Sepatutnya fullblast aku buat semua kerja especially concerning AEU. tapi I am only human bah kan?gila macam mau temuntah bila buat prepare semua nonstop. terkejar2 jugaklah sebenarnya. lebih membimbangkan, aku belum pun lapor diri di sekolah aku bakal mengajar. #smackonforhead

syukurlah ada Fetriani, my dear friend who happened to be a teacher there, yang jadi mata dan telinga kalau² Pengetua Sekolah sudah bising2 cari yours trully. hahahaha #ketawaneves

sebenarnya ada masalah  lain yang sedang mengganggugugat ketenteraman jiwa husband & I , tapi biarlah rahsia yang itu. kamu tolong doakan lah semua selesai by this month ah? amin..

 

Bila ada kelapangan nanti, aku mau kasi cerita kamu :

1. Pengalaman Buat Majlis Akikah & Cukur Jambul Alisha

2. Perihal Gangguan Jin & Saka (?)

 

Tapi  kali nanti² lah bila urusan sudah selesai. kamu doakanlah semua urusan tu lancar dan cepat selesai. cepatlah aku boleh ber-entry lagi. hehehe

Bah Oklah, I leave you all prettyawesomeness with photos of Alisha’s new muse:

DSC09611

1. her 1st book.

DSC09620DSC09621

2. alphabets rubber mat.she will do anything to get her hands on them. (ignore my paha yang macam kayubalak itew hahaha)

 

Ok Bye.

5 left comments..you?:

FionaHafiz said...

nonny,
aku masa dalam notis (macam kau ni lahh) pun banyak gilaaaaa kerja mau handover and mau complete kan. tapiii oleh kerana management aku jahat sama aku (muahahaha kena penalty sebab ndak comply notice in lieu RM3K++, sudahlah time tu aku sibuk mengurus kahwin) HARIHARI AKU BLOGGING! *puas hati*

jas imran said...

bah... mudahan semua ok nanti.. aamiin....

makin kiut si Alisha ni taw! muah!!!!

Nonny Atika said...

Ona,

hahahah..aku pula sdg berkecil hati.mentang2 aku ni mo resign, mcm x kana peduli oleh boss..balik2 dia remind psl handover n finance report ja..means duit dia ja dia ingau .. klu nda, aku greet morning pun angin lalu jak.. tp ndapalah.. tu yg aku pandai gatal blogging, FBing..huhu

Jas,

amin..thanks jas.. alhamdulillah (pasal alisha kiut hahahaha)

N.Aima K said...

wah tertunggu-tunggu aku entry mu yg psl jin saka tu tau..

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

salam ramadan Nonnyyy.....


dan kalau nda sempat berinternet masa raya nanti

Salam Aidilfitri maaf dipinta andai ada aku tersilap komenkah atau kata selama ini ya :)

Related Posts with Thumbnails
Words of Nonny Atika. Powered by Blogger.