Wednesday, March 21, 2012

BILA AKU BAWA PURSE

 

Salam. (eh jap ada orang call.jap ah)

 

Ok.settle.orang tu salah number.mau beli software UBS katanya.sorry tiada jual di sini hehe.Kalau kena dengan JOHARA Pagi Era mau kena bantai kawkaw hahaha (uik jangan kau, suka betul aku dengar dorang tu.hilang mengantuk driving pagi-pagi boleh terlalai lagi lupa singgah mo pump gas.hahaha)

 

Ada saya bilang d twitter (aisehmen ber-twitter sudah dia bah haha.nda bah, FB kena ban d office kalau buka mulalah IT Manager sound secara halus jadi pindah kawan sama burung birulah hihi) pasal kena sound husband sebab beli 2 beg dalam 1 minggu. So, sekarang macam malas-malas mau bawa purse. takut overspend lagi.susah kan jadi wanita? (wanita lah sangat kau tu nons hihi)

 

Tadi pegi 1B (read:1Borneo Hypermall.bah, mana tau ada yang singgah baca nda tau kan #perasan ramai orang dari luar Sabah baca blog ni hehehe)

 

Beli apa? (alah aku godek2 dalam camera henpon mid-range quality teda pula gambar barangnya)

 

friso

Image Googled ah. i mentioned here why I choose this a Alisha’s formula apart from BF-ing her.

 

Ok, memandangkan Buds Organics (ada mention pasal Buds Organics di sini ya ) untuk Alisha kena order tunggu Sunlight Pharmacy so kira siap sudahlah pencarian saya di 1B. Tapi ada suara-suara halus yang bawa singgah makan.#die HAHAHA.

 

DSC00222

Frisolac untuk Alisha ada di Guardian ja. Once I am done with my purchase, terpaksa kasi panjang leher cari mana pegi lagi 3 orang. rupanya di section #melaram.

 

DSC00223DSC00224DSC00225DSC00226

 

DSC00227

                                                               Ella, Ieda & Olga

 

Rajin Ieda bawa kami bergambar dengan rabbit tu. Janganlah cari saya di mana.Malas mau masuk dalam frame.hahaha

 

Bila tengok gambar-gambar ni, rasa macam mau beli henfon baru ja.tapi.. T_T ah abaikan.

 

DSC00228

Ella bawa usha mini donuts. Sister-in-law bilang ok ok juga mini donutsnya.belum pernah try lagi.tengok makanan yang lain typical snacks ja.

 

DSC00229

 

last2, makan disini atas usulan Ieda. bagus betul selera tunangan orang ni.hahaha.

 

DSC00230

Seriusly, saya rasa bersalah dengan Alisha dengan semua yang dimakan di atas. T_T sampai  ofis terus telan Obimin Pluz & teguk 2 liter air.

 

DSC00232

Ieda tegur tudung saya hari ini panjang.Ala² ustazah pilihan. pinjam tudung ibu sebenarnya hahaha. hmm, macam tak berapa seswai mak pakai awning tu kan.pelik ja bentuk wajah.#sedih

 

DSC00233

 

Ella & Olga. Mau belajar Conversational English FREE cari dorang ah hihi

 

Apa kaitan Purse dengan semua di atas? Ok, memandangkan saya teroverspend dengan pembelian beg minggu lalu, jadi takut bawa purse. Tapi susah bah kan. Haritu pegi Daiso konon mau cari ini..

 

DSC00211

tapi beli juga ini..

 

DSC00212

 

Ada review macam bagus bah ni produk (made in Korea for Daiso Japan) so gatal hati mau beli. Husband tegur, 1 minggu sudah beli, sampai sekarang belum guna lagi.hahaha.

 

Pegi 1B tadi, cari formula milk Alisha, keluar juga MYR7.95 makan di McD.hahaha

 

Kalau ada begini kan bagus..

 

DSC00218

hahahahahahaha!jahatnya niat kan.

4 left comments..you?:

N.Aima K said...

bawa duit cukupcukup ja ha ha ha

Nonny Atika said...

nah, mau tapuk atm kad lagi tu kalau gitu hahahaha..aduina

Cinoi Lavigne said...

Haha that is why I think I need to avoid 1B juga bah. Huhuh bahaya bagi bot bot kecil tu sana. Evrytime pegi mesti saya ada shop something. Like yesterday, beli aksut d cotton on, tiba2 tanpa dirancang. Hush hush.
TU haraplah tepijak duit kan

Nonny Atika said...

hahaha. kan cinoi!adui susah betul kalau d 1B tu adaaa jak mau di sambar.kalau tepijak duit bah matilah dari pagi smpi ptg kali d 1b hahaha

Related Posts with Thumbnails
Words of Nonny Atika. Powered by Blogger.